Vinter

Arktisk naturvandring «Husky-walk» med pølser på spidd rundt bålet

Arktisk natur «Husky-walk» miljøvennlig tur

Bli med på:  Arktisk natur «Husky-walk» miljøvennlig tur

En morsom lett tur med husky og enkelt måltid.

 

Vi møter dere utenfor turistinformasjonen og her starter turen mot vår hundegård i Adventdalen (20-30min). Her bor vi med 50 Polarhunder. Fra midten av mai og ut juli hekker rundt 600 ærfugler rundt  vår hundegård. De ligger under trapper, inntil bygninger. Her må du se hvor du går for ikke å tråkke på eller skremme fuglene av redet. Vi vil også fortelle historien bak Isfjorden 3 største ærfugl koloni. Vi tar med noen hunder fra vår kennel og fortsetter utforskningen mens vi ser etter dyreliv som fugler, reinsdyr og sporadisk polarrev.

Den arktiske tundraen er alltid et vakkert skue. Du kan nyte blomster om sommeren og arktisk myrull om høsten. Din turleder er glad for å dele fakta og historier med deg om området og om vårt liv her i nord.

Etter at vi har returnert til vår hundegård setter vi oss ned og spiser varme pølser.

Vår arktiske naturvandring er perfekt for store og små venner som ønsker å komme seg ut på tur uten å gjøre noe for anstrengende.  Vi håper å se dere snart!

For booking av barn under 5 år, vennligst kontakt oss.

Vær oppmerksom på at det er ingen henting på denne turen. Vi vil møtes og turen starter fra turist informasjonen i sentrum.

 

Fra juni til oktober

Pris:

Voksne NOK 650, –

Barn 2-12 NOK 450, –

Tid: 10:00 og 16:00

Varighet: 3 – 4 timer

Minimum: 2 personer (fullt betalende)

 

Inkludert: Erfarne guider med sikkerhet utstyr, drikke og varme pølser.

 

Book now !

 

Related Portfolio