Vinter

3 Dagers Hundeslede Ekspedisjon til Igloo

3 Dagers Hundeslede Ekspedisjon med overnatting i igloo – Svalbard Villmarkssenter

Min 1 – max 2 gjester per tur. 3 dager hundekjøring ( 2 netter i igloo/telt )

Dag 1 ca kl. 12:00 –  tilbake ca kl. 15/16:00 Dag 3.

 

Velkommen til et uforglemmelig eventyr i en unik villmark.

Turleder møter dere ved avtalt sted. Vi i kjører til Svalbard Villmarkssenter sin hundegård. Her hilser vi på hundene, pakker sledene og går gjennom ruta vi skal kjøre, før vi er klare til å dra.

Hver enkelt ekspedisjonsdeltaker er likeverdig. Alle er med og hjelper til, alt fra å planlegge eventuelle forandringer i ruten til matlaging og ta vare på hundene.Tidligere erfaring med hundekjøring er ikke nødvendig. Hundene er godt trente og kan jobben sin.  Normal kondisjon er tilstrekkelig og erfaring med friluftsliv.

Føret forandrer seg fra år til år slik at vi kanskje må gjøre forandringer underveis.
Vi sover sammen i  en glassfiber igloo/telt i varme soveposer på reinsdyrskinn og med hundene som isbjørnvakt.

Våre hundekjørere/turledere er erfarne og har den nødvendige kunnskapen om forholdene på Svalbard. Guide er bevæpnet og har med seg nødvendig utstyr som nødpeilesender, signalpistol, førstehjelpssaker m.m. Vi anbefaler at våre gjester har med seg ekstra tøy. Alle turer kan bli utsatt for varierende værforhold.

Med bakgrunn i vårt ansvar for våre gjesters sikkerhet, reserverer vi oss retten til å gjøre enhver nødvendig endring på våre turer uten at dette influerer på prisen.

INKl. Ett hundespann pr. gjest. Varm vinterbekledning med varmedress, sko, lue og votter.  Anbefaler gode varme klær under.  Sovepose, liggeunderlag, reinskinn, varm drikke og alle måltider. Har du spesielle matallergier må vi ha beskjed ved bestilling. Ta med egen termos og eget spiseutstyr.

Som gjest bør du være oppmerksom på: Du kjører selv og tar del i stell av hundene og det kreves at hver gjest er i normal fysisk form.

Gjester som er dårlig til bens eller har ryggplager anbefales ikke å være med på våre hundeturer.

 

Som gjest bør du være oppmerksom på:

Du kjører selv og tar del i stell av hundene og det kreves at gjest er i normal fysisk form. Gjester som er dårlig til bens eller har ryggplager anbefales ikke å være med på våre hundeturer. Vi tar heller ikke barn på ekspedisjoner. Mat på våre turer er bestemt på forhånd og har våre gjester spesielle behov må vi ha tilbakemelding i god tid.

 

Inkludert

  • Ett hundespann pr. gjest.
  • Varm vinterbekledning med varmedress, sko, lue og votter. Er det mørketid får dere egen hodelykt. Anbefaler gode varme klær under.
  • Sovepose, liggeunderlag, reinskinn, varm drikke og måltider. Har du spesielle matpreferanser/annet helsemessig som vi bør vite må vi ha beskjed.
  • Hentes og bringes

Risiko – ansvar

Alle turene våre er forbundet med en viss risiko. Vi opererer i et arktisk klima og vi arbeider med dyr. Vi gjør alle gjestene våre oppmerksom på at turene skjer på egen risiko, det vil si at vi ikke står til ansvar for eventuell skade på person eller utstyr under turene våre. Alle gjestene våre må underskrive på at de aksepterer dette før turen starter. Kanselerer Svalbard Villmarkssenter turen får gjesten refundert turen.

Pris per person Kr. 11.900,-

Min 1 – max 2 gjester per tur. 3 dager hundekjøring ( 2 netter i igloo/telt )

Dag 1 ca kl. 12:00 tilbake ca kl 16:00 Dag 3.

 

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Svalbard Villmarkssenter å kansellere en tur, får du full refusjon!

 

 

Book now !

 

Related Portfolio