Vinter

Hundeslede ekspedisjon – Svalbard Villmarkssenter

HUNDESLEDE EKSPEDISJON – SVALBARD VILLMARKSSENTER

Ankomst: 1 natt i hytte ved hundegården

6 dager hundekjøring ( 5 netter i igloo/telt )

Avgang: Siste natt i hytte ved hundegården

 

Velkommen til et uforglemmelig eventyr i en unik villmark.

Turleder møter dere ved avtalt sted og vi kjører til hundegården der dere vil blir innkvartert i en liten hytte. Her går vi gjennom program og utstyr og det er mulighet for å kjøpe det siste før butikkene stenger. Vi hilser på hundene og pakker sledene. Mest mulig skal være klart før neste dag. Når alt er klargjort spiser vi middag før vi tar natt.

Hver enkelt ekspedisjonsdeltaker er likeverdig. Alle er med og hjelper til, alt fra å planlegge eventuelle forandringer i ruten til matlaging, sette opp campen og ta vare på hundene.

Første natten overnatter vi i hytte ved hundegården før vi neste dag gjør oss klare. Tidligere erfaring med hundekjøring er ikke nødvendig. Hundene er godt trente og kan jobben sin.  Normal kondisjon er tilstrekkelig og erfaring med friluftsliv.

Isforholdene forandrer seg fra år til år slik at vi kanskje må gjøre forandringer underveis.
Vi sover sammen i  en glassfiber igloo eller et telt i varme soveposer på reinsdyrskinn og med hundene som isbjørnvakt.

Våre hundekjørere/turledere er erfarne og har den nødvendige kunnskapen om forholdene på Svalbard. Guide er bevæpnet og har med seg nødvendig utstyr som nødpeilesender, signalpistol, førstehjelpssaker m.m. Vi anbefaler at våre gjester har med seg ekstra tøy i dagstursekken. Alle turer kan bli utsatt for varierende værforhold. Med bakgrunn i vårt ansvar for våre gjesters sikkerhet, reserverer vi oss retten til å gjøre enhver nødvendig endring på våre turer uten at dette influerer på prisen.

INKl. Ett hundespann pr. gjest. Varm vinterbekledning med varmedress, sko, lue og votter.  Anbefaler gode varme klær under.  Sovepose, liggeunderlag, reinskinn, varm drikke og alle måltider. Har du spesielle matallergier må vi ha beskjed ved bestilling. Ta med egen termos og eget spiseutstyr.

Som gjest bør du være oppmerksom på: Du kjører selv og tar del i stell av hundene og det kreves at hver gjest er i normal fysisk form. Gjester som er dårlig til bens eller har ryggplager anbefales ikke å være med på våre hundeturer.

 

6 Dagers Hundeslede Ekspedisjon

2021 Forespørsel

 

Alle måltider er inkludert .

NOK 26 000, – per person

 

  • Ved avbestilling inntil 22 dager før aktivitet full refusjon
  • Ved avbestilling 21-8 dager før aktivitet 50 % refusjon
  • 7 – 0 dager før aktivitet regnes for en ”no show” og berettiger derfor ikke til refusjon.
  • Har man en reiseforsikring kan man søke forsikringsselskapet om refusjon mot legeerklæring.
  • Velger Svalbard Villmarkssenter å kansellere en tur, får du full refusjon!

 

Book now !

Related Portfolio